Skip to content
  • Fri fragt over 1000 DKK i DK.

Language

Language

Become a stockist

BRANDT COLLECTIVE delivers excellence in design and service and we strive to continue to always keep all customers satisfied, with the delivery of quality products through efficient service. By working closely with carefully selected partners, we are able to ensure a precise delivery of services and dedicated communication towards our sales channel. 

If you have any enquiries please contact us at:

sales@brandtcollective.com

 

ANSØG OM AT BLIVE FORHANDLER

BRANDT COLLECTIVE leverer kvalitetsprodukter. Ved at arbejde tæt sammen med nøje udvalgte partnere er vi i stand til at sikre en professionel håndtering samt en dedikeret kommunikation mod vores samarbejdspartnere. En dybtgående viden om vores partnere og klienter er derfor nødvendig for at imødekomme behov og dermed levere det bedst mulige produkt til enhver tid.

I erkendelse af at et optimalt samarbejde for alle involverede parter er en kombination af mange faktorer, arbejder vi både med kontraktmarked (arkitekter, indretningsarkitekter og projekter) såvel som forhandlere og detailkunder. Vi har derfor udviklet forskellige displayløsninger for at imødekomme de individuelle behov for præsentation og lagerbeholdning.

Kontakt os ansøgning om, at blive forhandler.

Your cart is empty