0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

THE END

725,00 kr.770,00 kr.

Et elegant, håndlavet greb med en sokkel placeret i midten af tværpinden.

SokkelAlle sokler er lavet i messing og kommer i 6 materialer/overflader.Du kan vælge mellem 2 basestørrelser på soklen: Ø20mm og Ø30mm.Til soklen skal du derfor vælge: Materiale/overflade og størrelse på basen.

Pind til grebPinden til grebet kommer i 10 materialer/overflader og 3-4 længder alt efter modellen.Til pinden skal du derfor vælge: Materiale/overflade og længde på pinden.

Brug for hjælp? Klik her og lad os vejlede dig.

Et elegant håndlavet greb med en sokkel placeret i begge ender af tværpinden. Det store udvalg af materialer og finishes af både tværpinde og sokler gør det muligt at blande og matche de forskellige dele. De mange varianter kan bidrage til at skabe et personligt og eksklusivt touch til køkkener, garderobeskabe, badeværelser, døre og møbler, nye som gamle. THE CENTER fås i 270 forskellige kombinationer. THE END vil passe smukt på de fleste skabsdøre og skuffer i både garderober, køkkener og badeværelser.

Bemærk venligst:

  • Hvert produkt fremstilles på bestilling og sendes indenfor ca 3 uger.
  • Da produkterne laves på bestilling, kan de ikke returneres.
  • Produktbilleder: kun enkelte variationer vises.
  • Bruneret messing: denne overflade finish kan variere lidt, da processen er afhængig af forskellige forhold.
  • Horn og Wenge: Disse overflader kan variere i farver og markeringer fra et greb til et andet, da det er naturlige materialer. Vi gør naturligvis vores bedste for at matche farverne i hver ordre, men variationer kan stadig forekomme.
  • Satin/mat messing: denne overflade patinerer hurtigt og dette bør ikke ses som en fejl.
  • Alle designs er underlagt copyright og designbeskyttelse. Inter alia registrerings nummer RCD 003494574-0001 to -0009.
Vægt 3 kg

Tekniske specifikationer

Læs mere om de tekniske specifikationer her:
117mm
160mm
192mm

Scroll to Top