0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

THE END REFINED

725,00 kr.770,00 kr.

Et elegant, håndlavet greb med en sokkel placeret i midten af tværpinden.

SokkelAlle sokler er lavet i messing og kommer i 6 materialer/overflader.Du kan vælge mellem 2 basestørrelser på soklen: Ø20mm og Ø30mm.Til soklen skal du derfor vælge: Materiale/overflade og størrelse på basen.

Pind til grebPinden til grebet kommer i 10 materialer/overflader og 3-4 længder alt efter modellen.Til pinden skal du derfor vælge: Materiale/overflade og længde på pinden.

Brug for hjælp? Klik her og lad os vejlede dig.

Det store udvalg af materialer og finishes af både tværpinde og sokler gør det muligt at blande og matche de forskellige dele. De mange varianter kan bidrage til at skabe et personligt og eksklusivt touch til køkkener, garderobeskabe, badeværelser, døre og møbler, nye som gamle. THE END REFINED er en slankere version af THE END-modellen og fås i 70 forskellige kombinationer. THE END REFINED vil passe smukt på de fleste skabsdøre og skuffer i både garderober, køkkener og badeværelser.

Bemærk venligst:

  • Hvert produkt fremstilles på bestilling og sendes indenfor ca 3 uger (vi oplever i øjeblikket længere leveringstider, op til 5 uger, grundet COVID-19)
  • Da produkterne laves på bestilling, kan de ikke returneres.
  • Produktbilleder: kun enkelte variationer vises.
  • Bruneret messing: denne overflade finish kan variere lidt, da processen er afhængig af forskellige forhold.
  • Wenge: Denne overflade kan variere i farver og markeringer fra et greb til et andet, da det er et naturligt materiale. Vi gør naturligvis vores bedste for at matche farverne i hver ordre, men variationer kan stadig forekomme.
  • Satin/mat messing: denne overflade patinerer hurtigt og dette bør ikke ses som en fejl.
  • Alle designs er underlagt copyright og designbeskyttelse. Inter alia registrerings nummer RCD 003494574-0001 to -0009.
Vægt 3 kg

Tekniske specifikationer

Læs mere om de tekniske specifikationer her:

154mm
186mm

Scroll to Top