0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Om Brandt Collective

BRANDT Collective er et design studio baseret lige nord for København. Vores team af arkitekter og designere tilbyder indretningsrådgivning og specialdesignede løsninger til både private og virksomheder. Vi repræsenterer anerkendte internationale interiør- og designbrands såvel som vores egen kollektion af greb, dørgreb, håndtag, møbler, belysning, boligtilbehør og unikke objekter.

BRANDT collective living room inspo
BRANDT collective living room inspo

UNIK TILGANG TIL DESIGNÆSTETIK, HVOR MODSÆTNINGER MØDES
OG KONTRASTER KOMBINERES FOR AT SKABE BALANCE.

BRANDT collective moodboard

Vi ønsker at skabe unikke indretninger, der afspejler og tager afsæt i et personligt udtryk med sans for detaljen. Vores overordnede mål er at designe interiør og produkter, der er individuelle og indbydende. Vi værdsætter dualiteter, hvor samspillet mellem det rå og raffinerede bidrager til at skabe balance og harmoni.

Med afsæt i en eklektisk blanding af stilarter, epoker og materialer skabes et sammenhængende look, der er diskret, elegant og tidløst. Med rødder i en skandinavisk sensibilitet, men med international appel, er det de diskrete detaljer, der gør forskellen. En afbalancering af det klassiske og moderne med naturlige, ædle materialer gennemsyret af en medfødt skønhed.

BRANDT collective hardware collection greb burnished brass

MED RØDDER I SKANDINAVISK DESIGNTRADITION, MEN MED TYDELIG
INTERNATIONAL APPEL. DET ER DE DISKRETE DETALJER, DER GØR FORSKELLEN.

Vi er drevet af æstetik, ærlighed og integritet, som er væsentlige i alt, hvad vi gør. Fra de materialer vi vælger, til introduktionen af særlige finishes, til eksklusive tekstiler og andre variabler. Alt sammen medvirkende til, at du kan skabe en personlig indretning. Vores portefølje består af eksklusive designs, der kan tilpasses mange stilarter. I arbejdet som konsulenter fra koncept til færdiggørelse, afspejler BRANDT Collective’s kreative fundament Julie Brandts unikke tilgang til designæstetik, hvor modsætninger mødes og kontraster kombineres for at skabe balance. Ønsket er at skabe et skræddersyet og eklektisk look.

BRANDT collective kitchen inspo
BRANDT collective kitchen inspo
BRANDT collective designer julie brandt

Julie Brandt er den kreative direktør og visionær bag BRANDT Collective. Efter årtiers erfaring som indretningsarkitekt og designer samt tidligere kreativ visionær og medstifter af Rue Verte, er Julies personlige lidenskab at designe interiør, der resonerer med mennesker følelsesmæssigt og æstetisk. Inspirerende rum, der afspejler et personligt, moderne og underspillet elegant look samt en passion for raffinerede detaljer, hvor kombinationer af forskellige materialer og elementer skaber et personligt touch.

En kurateret blanding af elementer, epoker
og materialer, der skaber en atmosfære af moderne, diskret elegance.

Indretningsprojekter
Scroll to Top